+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Transfer Gel 100 ml.

Transfer Gel 100 ml.

Varenummer DCFTR100 Kategori:

59,00 DKK

4 på lager

Transfer Gel fra Stamperia

Transfer Gel til overførsel af dine billeder til ethvert materiale.
Mængde: 100 ml.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Transfer Gel fra Stamperia, 100 ml.

Transfer Gel til overførsel af dine billeder til ethvert materiale.
Mængde: 100 ml.

Sådan bruger Transfer Gel fra Stamperia:

  • Påfør et lag tranfer-gel på den trykte side af det billede eller på den overflade, du vil arbejde på. Husk at billedet bliver spejlvendt, når det overføres, så hvis du har et billede med tekst,  så husk at du skal spejlvende billedet først!
  • Læg den trykte side af papiret ned på den overflade, du arbejder på, og tryk godt ned. Fjern/gnid forsigtigt eventuelle luftbobler væk.
  •  Lad det tørre i mindst 24 timer.
  • Fugt papiret med en fugtig klud eller svamp eller vatrondel. Brug fingrene eller en tør klud til at gnide alt papiret af, så det overførte billede kommer til syne.
  • For at opnå det bedste resultat, anbefaler jeg at du påfører en blank/mat lak ovenpå for at fjerne den hvide film, der kan opstå.
  • Bedst egnet til lasertrykte billeder, inkjet-trykte billeder.
  • Rengør redskaber med vand
  • Påføres ved temperaturer over 10° C og opbevares frostfrit

 

 

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo