+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Privatlivspolitik

Introduktion

Hos Helt Unik prioriterer vi beskyttelsen af dine personlige oplysninger og respekterer dit privatliv. Vi behandler alle de personlige oplysninger, vi indsamler som dataansvarlig i forbindelse med vores tjenester, fortroligt og i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores brug af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende e-mailadresse: [email protected]. Vi er her for at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have angående, hvordan Helt Unik sikrer dine personlige oplysninger.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, og hvornår?

Vi indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

 • Når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside.
 • Når du foretager en bestilling på vores hjemmeside.
 • Når du opretter en Helt Unik-kundekonto på vores hjemmeside.
 • Når du kontakter os via telefon, e-mail eller sociale medier.
 • Når du deltager i en konkurrence, kampagne eller spørgeskema, som vi har oprettet.
 • Når du tilmelder dig vores marketingkommunikation.
 

De oplysninger, vi indsamler under disse omstændigheder, omfatter dine “personlige data”. Dette er data, der kan identificere dig, herunder dit navn, din hjemmeadresse og din e-mailadresse.

 

Hvis du foretager et køb på vores hjemmeside, modtager vi også dine kreditkortoplysninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke gemmer disse oplysninger i vores systemer. Vi vil heller aldrig bede om følsomme oplysninger om dig, såsom oplysninger om din etnicitet, religion, helbred osv.

Når du foretager et køb, opbevarer vi følgende oplysninger i 6 år:

 

 • For at gennemføre køb: Vi behandler dine personlige data for at opfylde aftaleretten og sikre levering af de købte produkter eller tjenester.
 • For at sende varer: Vi opbevarer dine personlige data i vores lagerstyringssystem for at muliggøre forsendelse af varer og reklamation.
 • For at holde dig informeret om din ordre: Vi opbevarer dine personlige data for at sende opdateringer om forsendelsen, ændringer af adgangskode og varer i din kurv.
 • For at behandle returneringer: Vi opbevarer dine personlige data for at håndtere returneringer, hvis nødvendigt.
 

Bemærk venligst, at vi opbevarer disse oplysninger i overensstemmelse med gældende lovkrav og vores forretningsbehov for at sikre en korrekt behandling af dine køb.

Hvordan bruger vi denne information?

Levering af produkter og tjenester: Vi bruger dine personlige oplysninger til at levere vores tjenester og opfylde vores kontrakt med dig. Dette inkluderer behandling af dine betalinger, opfyldelse af dine ordrer, afsendelse af meddelelser relateret til din konto, køb, returneringer, ombytninger eller andre transaktioner, oprettelse og vedligeholdelse af din konto samt arrangere forsendelse, lette returneringer og ombytninger samt muliggøre skrivning af anmeldelser.

 

Markedsføring og reklame: Vi bruger dine personlige oplysninger til markedsførings- og reklameformål, herunder at sende markedsførings-, reklame- og promotionsmeddelelser via e-mail, sms eller almindelig post samt vise reklamer for produkter eller tjenester. Dette kan omfatte brug af dine personlige oplysninger til at tilpasse vores tjenester og reklamer på vores hjemmeside og andre hjemmesider. Vi vil dog kun bruge og få adgang til disse oplysninger, hvis du frivilligt har givet dem til os, og givet tilladelse til brug af det, f.eks. ved tilmelding til vores nyhedsbrev.

 

Sikkerhed og forebyggelse af svig: Vi bruger dine personlige oplysninger til at opdage, undersøge eller træffe foranstaltninger i forbindelse med mulig svigagtig, ulovlig eller ondsindet aktivitet. Hvis du vælger at bruge vores tjenester og oprette en konto, er det dit ansvar at holde dine kontoinformationer sikre. Vi anbefaler stærkt, at du ikke deler dit brugernavn, adgangskode eller andre adgangsoplysninger med andre. Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, bedes du straks kontakte os.

 

Kommunikation med dig: Vi bruger dine personlige oplysninger til at give dig kundesupport og forbedre vores tjenester. Dette er i vores legitime interesse for at kunne reagere på dine behov, levere effektive tjenester og opretholde vores forretningsforhold med dig.

Bemærkning om tredjepartsvirksomheder Når vi deler dine personlige oplysninger med betroede tredjepartsvirksomheder, følger vi altid disse retningslinjer:

 • Vi deler kun den absolut nødvendige mængde data, som er påkrævet for at udføre deres specifikke tjenester.
 • Vi har altid en omfattende kontrakt og databehandleraftale på plads, så tredjepartsvirksomheden forstår, hvad de kan og ikke kan gøre med dine personlige oplysninger. Dette giver os sikkerhed for, at de forstår deres juridiske forpligtelser til at opbevare dataene sikkert.
 • Vi tillader aldrig nogen tredjepartsvirksomhed at bruge dine personlige oplysninger til deres egne formål.
 • Vi overvåger løbende deres præstationer for at sikre, at alle kontraktlige krav opfyldes, og at dine privatlivsrettigheder altid respekteres og beskyttes.
 • Hvis vi ophører med at bruge deres tjenester, sørger vi for, at alle personlige oplysninger, de har opbevaret, bliver destrueret eller returneret til os på en sikker måde.

Dine rettigheder

I overensstemmelse med bestemmelserne i databeskyttelseslovgivningen har du følgende rettigheder i forbindelse med brugen af dette websted:

 

Retten til at blive informeret: Denne fortrolighedserklæring opfylder vores forpligtelse til at informere dig om, hvordan vi bruger dine personlige data som følge af din brug af dette websted, sammen med vores cookiepolitik.

 

Retten til adgang: Du har ret til at anmode skriftligt om en kopi af alle de personlige data, vi opbevarer om dig. Dette kaldes en “anmodning om indsigt”. Medmindre der er ekstraordinære omstændigheder (som vi vil drøfte og aftale med dig på forhånd), vil du modtage disse oplysninger uden omkostninger. Vi vil sende dig en kopi af oplysningerne inden for 30 dage efter modtagelsen af din anmodning. For at anmode om indsigt bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige via e-mail på [email protected].

 

Retten til berigtigelse: Hvis nogen af de personlige data, vi opbevarer om dig, er unøjagtige, kan du enten foretage ændringer i oplysningerne ved at besøge “Min konto”-sektionen på webstedet, eller du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på [email protected]. Eventuelle anmodede rettelser vil blive foretaget hurtigst muligt og senest inden for 30 dage efter modtagelsen af din meddelelse.

 

Retten til at blive glemt: Du kan anmode om, at vi sletter alle de personlige data, vi opbevarer om dig. Hvor det er passende, vil vi imødekomme din anmodning inden for 30 dage. For yderligere information bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på [email protected].

 

Retten til at gøre indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod fortsat brug af dine personlige data til ethvert formål angivet i denne privatlivspolitik, hvor behandlingen er baseret på samtykke (du kan tilbagekalde dit samtykke når som helst) eller på grundlag af vores legitime interesser. For yderligere information bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på [email protected]. Bemærk, at du også kan udøve din ret til at gøre indsigelse mod brugen af cookies.

 

Retten til at begrænse behandling: Hvis du ønsker, at vi begrænser brugen af dine personlige data, enten fordi du mener, at de er unøjagtige og det vil tage tid at verificere dem, eller fordi du mener, at vores databehandling er uretmæssig, men du ønsker ikke, at dine data slettes, eller fordi du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data, men vi ikke har afgjort, om det er passende, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på [email protected].

 

Retten til dataportabilitet: Hvis du ønsker, at vi flytter, kopierer eller overfører de personlige data, vi har opbevaret om dig, til en anden organisation, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på [email protected]. Vær opmærksom på, at denne ret kun gælder for visse data, der er indsendt af dig elektronisk til specifikke formål. Vores databeskyttelsesansvarlige kan give yderligere vejledning.

 

Rettigheder vedrørende automatiseret beslutningstagning: For at kunne forstå dine præferencer og sende dig e-mails, der viser produkter, som vi mener vil være særligt relevante og interessante for dig, bruger vi automatisering til at gennemgå de oplysninger, du har givet os, samt din købshistorik og interaktion med os. Dette er tilladt i henhold til databeskyttelseslovgivningen, da disse processer ikke væsentligt vil skade dig, dvs. de vil ikke føre til diskrimination eller påvirke dine juridiske rettigheder. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge automatiseret behandling, kan du enten gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data eller anmode om sletning af alle dine personlige data.

Ansvarsfraskrivelser

Desværre er internetbaseret informationsoverførsel ikke fuldstændig sikker. Selvom vi gør alt for at beskytte dine personlige data til enhver tid, kan vi ikke garantere fuldstændig sikkerhed for data, der sendes til vores websted. Derfor er enhver overførsel af data på dit eget ansvar. Når vi modtager dine personlige data, implementerer vi strenge sikkerhedsprocedurer for at forhindre uautoriseret adgang.

 

Vi stræber efter at sikre, at oplysningerne på dette websted og i denne fortrolighedserklæring er nøjagtige og opdaterede. Vi påtager os dog ikke noget juridisk ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser i disse oplysninger.

 

Vi kan ikke holdes ansvarlige for din brug af oplysningerne på dette websted eller i denne fortrolighedserklæring, og vi kan heller ikke garantere uafbrudt levering af oplysningerne. Enhver adgang til eller download af materiale fra dette websted sker på din egen risiko, og det er dit ansvar at anvende passende antivirus-software.

Denne fortrolighedserklæring gælder kun for de data, der er indsamlet af os, og gælder ikke for data indsamlet af tredjepartswebsteder og -tjenester, som ikke er under vores kontrol. Vi kan ikke holdes ansvarlige for fortrolighedserklæringerne på tredjepartswebsteder, og vi opfordrer brugerne til at læse disse erklæringer omhyggeligt, inden de deler personlige data.

Cookieliste

Som mange andre hjemmesider bruger vi cookies på vores hjemmeside. For specifik information om de cookies, vi bruger i forbindelse med vores butik drevet af WooCommerce, se woocommerce.com/document/woocommerce-cookies/. Vi bruger cookies til at drive og forbedre vores hjemmeside og vores tjenester (herunder til at huske dine handlinger og præferencer), til at køre analyser og bedre forstå brugerinteraktionen med tjenesterne (som en del af vores legitime interesser i at administrere, forbedre og optimere tjenesterne). Vi kan også tillade tredjeparter og serviceudbydere at bruge cookies på vores hjemmeside for bedre at tilpasse tjenesterne, produkterne og annonceringen på vores hjemmeside og andre hjemmesider.

 

De fleste browsere accepterer automatisk cookies som standard, men du kan vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise cookies via dine browserindstillinger. Vær opmærksom på, at fjernelse eller blokering af cookies kan have en negativ indvirkning på din brugeroplevelse og medføre, at visse tjenester, herunder bestemte funktioner og almindelig funktionalitet, ikke fungerer korrekt eller ikke længere er tilgængelige.

 

Vi bruger Matomo Analytics i en cookieless setup til at indsamle visse oplysninger om dine browsingaktiviteter på vores webshop. Matomo Analytics bruger visitor config_id, som er en tilfældigt genereret, privatlivsbeskyttet, tidsbegrænset hash af en begrænset mængde af besøgendes indstillinger og attributter. Config_id’en eller config hash’en er en streng, der beregnes for en besøgende baseret på deres operativsystem, browser, browserplugins, IP-adresse og browsersprog. Vi indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger ved hjælp af cookies i forbindelse med Matomo Analytics.

 

Vi bruger også Facebook Pixel, der er en sporingskode leveret af Facebook, Inc. (“Facebook”). Facebook Pixel aktiveres kun, hvis du accepterer brugen af cookies. Når det er aktiveret, giver Facebook Pixel os mulighed for at spore brugeraktivitet på vores webshop og måle effektiviteten af vores markedsføringskampagner. Dette kan omfatte oplysninger om besøgte sider, interaktioner, køb og andre handlinger på vores webshop. Vær opmærksom på, at Facebook kan bruge disse oplysninger i overensstemmelse med deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse Facebooks privatlivspolitik for at få yderligere oplysninger om, hvordan dine oplysninger behandles.

 

Vores hjemmeside bruger også Clarity, et gratis værktøj til brugeradfærdsanalyse leveret af Microsoft. Klarhed hjælper os med at forstå, hvordan brugere interagerer med vores hjemmeside ved at bruge cookies til at indsamle oplysninger (hvis du accepterer dem) og rapportere statistikker om brugen af hjemmesiden uden at identificere individuelle besøgende personligt for Microsoft. Dette gør det muligt for os at analysere mønstre og tendenser i brugen af hjemmesiden og hjælper med at forbedre brugeroplevelsen. Besøg venligst deres cookiepolitik for at få mere information.

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo