+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Kreativ Møbel Genbrug - Om Helt Unik

Kreativitet og”gør det selv” projekter – I love it!!

”…Uhhh…der står et bord ude på vejen til storskrald! Hmmm…kan jeg have det i bilen? Kan jeg friske det op til brug igen? Hvilken farve…?”

Er det også tanker du har haft når du kører forbi f.eks. brugte møbler klar til møbel genbrug, der er sat ud på vejen til afhentning? Hvis ja – jamen så har du det ligesom mig.

 

Jeg hedder Lene Wøhlk, og med over 30 år i branchen er jeg en ekspert inden for møbel genbrug og det, man kan måske kan kalde en ”kræmmer”. Ikke fordi jeg samler specielt mange ting (ikke mere i hvert fald), men fordi jeg altid har svært ved at bare at smide ting ud, hvis det stadig kan bruges. Især møbler og boliginteriør.

 

Måske startede min passion for møbel genbrug dengang jeg flyttede hjemmefra som 17-årig. På samme tid solgte mine bedsteforældre deres hus (en gammel skole). I den forbindelse havde de rigtig mange møbler og lamper mm., som de ikke kunne have med, og når man er ung i uddannelse, så hænger pengene ikke på træerne. Så jeg var hurtig til at samle de ting som de ikke selv kunne bruge. En fed divan, spisebord med stole, skrivebord, skænke og skabe, små borde – ja hurtigt havde jeg faktisk de fleste møbler jeg havde brug for i min lille lejlighed.

Forvandling, Kærlighed og Bæredygtighed

Møblerne fulgte mig – også da jeg mødte min mand. Men nu begyndte de tunge og mørke møbler at rumstere lidt, da de jo ikke passer til et ellers moderne hjem – og det var her, min rejse med møbel genbrug tog fart, da jeg begyndte at male de gamle møbler – igen fordi jeg synes at det er ærgerligt at smide gode ting ud. Det sparer også på pengepungen og på miljøet. Sidenhen er nogle af møblerne blevet solgt, eller foræret til andre i familien….men nye ”gamle” er kommet til. Jeg har også sammen med min mand renoveret 3 huse, og også her er kreativiteten blevet brugt.

Kreativ Møbel Genbrug: Glæde ved Upcycling

Når jeg brænder for møbel genbrug, og for at friske brugt boliginteriør op, er det fordi jeg også synes at ”vi” smider for meget ud. Selv brugte Ikea-møbler kan blive fantastiske. Det varmer mit hjerte, når jeg har lavet et møbel, som jeg selv er blevet glad for, og der så kommer en kunde der bliver lige så begejstret for det som jeg. Så har jeg følelsen af, at jeg lige har reddet en lille del af vore natur og miljø. Det bliver jeg glad af.

Kontakt mig!

Du er altid velkommen til at kontakte mig – Jeg har altid tid til en snak. Og har du selv lyst til at re-designe og opfriske dine egne ting, så deler jeg gerne ud af tips og gode råd til dine projekter. Jeg glæder mig til at møde dig, uanset om du er erfaren på DIY eller nybegynder. Vi kan helt sikkert inspirerer hinanden. 
Så – lad os være kreative sammen! 

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo