+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Leveringspolitik

Leveringsområde

Vi leverer til Danmark (eksklusiv Færøerne og Grønland). Nøjagtige leveringsoplysninger og gebyrer vil blive vist på bestillingssiderne på vores hjemmeside. Helt Unik leverer dine varer på alle hverdage til udleverings/leveringscentral efter dit pakkeshop-valg, og fremsendes enten med GLS eller Postnord. Du skal selv afhente varerne fysisk fra udleveringsstedet; herved supermarkeder, tankstationer, kiosker og pakkeautomater (SwipBoxe). Bemærk: Nogle varer, herunder møbler, kan ikke sendes med posten, og derfor forbeholder vi os retten til, at bede om afhentning på  vores lager, adresse: Møllevej 15 (Workspace), 4140 Borup.

Leveringsmetode

Vi bruger pålidelige leveringstjenester (GLS og PostNord) til at sende dine varer. Leveringstiden og omkostningerne afhænger af den valgte leveringsmetode og destinationen.

Leveringsfrist

Vi bestræber os på at levere varerne til dig inden for den angivne leveringsfrist, men vi kan ikke garantere, at leveringen vil ske præcist på det angivne tidspunkt. Forsinkelser kan opstå på grund af uforudsete omstændigheder, logistikproblemer eller force majeure.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne varierer afhængigt af den valgte leveringsmetode og destinationen. De nøjagtige omkostninger vil blive vist på bestillingssiderne på vores hjemmeside.

Leveringsproblemer

Hvis der opstår problemer med leveringen, bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan forsøge at løse situationen. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller tab, der skyldes tredjeparts leveringstjenester.

Håndtering af Pakkeshop

For at give vores kunder den bedst mulige forsendelsesoplevelse og valgmuligheder har HELT UNIK implementeret brugen af Shipmondo til håndtering af pakkeshopleverancer. Dette partnerskab giver kunderne mulighed for at vælge en pakkeshop som leveringsdestination, hvilket tilføjer fleksibilitet og bekvemmelighed til forsendelsesprocessen. Når en kunde gennemfører en ordre på HELT UNIKs webshop og vælger leveringsmetoderne relateret til “Pakkeshop,” aktiveres en integreret proces, der tager sig af hele forsendelsesforløbet:

Kundens valg

Under checkout-processen har kunden mulighed for at vælge en foretrukken pakkeshop blandt de tilgængelige muligheder. Dette kan være baseret på kundens geografiske placering eller personlige præferencer.

Integration med Shipmondo

Når ordren er gennemført, sender HELT UNIK automatisk relevant forsendelsesinformation til Shipmondo-platformen. Dette inkluderer oplysninger som leveringsadresse, valgt pakkeshop og kontaktinformation.

Pakning og Etiketter

Shipmondo bruger de oplysninger, de modtager fra HELT UNIK, til oprettelse af forsendelsesetiketter. Lagerpersonalet på HELT UNIK sørger for, at ordren er korrekt pakket og mærket med de nødvendige forsendelsesetiketter.

Har du varer i din kurv, der kan sendes, kan du vælge pakkeshop ved kassen.

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo