+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Pensler, 3-pak

Pensler, 3-pak

Varenummer KR75 Kategori:

30,00 DKK

3 på lager

Penselsæt fra Stamperia

Penselsæt fra Stamperia, 3 forskellige størrelser.
Perfekt til små kreative projekter.
Kan bruges til maling, lak, voks, lim m.m.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Pensler fra Stamperia

Pensler fra Stamperia. 3-pak, 3 størrelser. Naturhår.
Perfekt til små kreative projekter.
Kan bruges til maling, lak, voks, lim m.m.

“At vælge den rigtige pensel til dine kreative hobbyprojekter er afgørende for at du opnår et vellykket resultat. Penslens egenskaber som størrelse, form, børstetype og kvalitet påvirker både påføringen af din maling, lak o.l. samt påvirker det endelige udseende af projektet. En passende pensel kan hjælpe dig til at få mere præcise streger, bedre dækning og mulighed for forskellige teknikker som dry-brush, stencilering, teksturering osv. Derudover kan brugen af den rigtige pensel bidrage til at du minimerer risikoen for dryp og løbere i malingen. Alt i alt vil dit valg af den korrekte pensel, gøre dit arbejde mere effektivt og resultere i at du opnår et mere professionelt udseende og en flot finish”.

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo