+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

IOD Fleur de Lis

IOD Fleur de Lis

Varenummer 19509IOD-4 Kategori:

249,00 DKK

Desværre ikke på lager, men kontakt butikken, vi kan højt sandsynligt bestille den hjem til dig.

IOD Decor Mould/Form

Materiale: Silikoneform

Mål:  15,3 x 25,4 cm.

Du kan bruge disse forme sammen  med IOD Air Dry Clay, men de fungerer også fint med andre typer lufttørende ler.

IOD-formene er lavet af fødevaresikrede materialer (brug dog ikke det samme sæt til mad og til dine DIY projekter med ler) og kan bruges til at transformere og skabe fantaske kreationer til dit bagværk, dine møbler, eller til sæber, smykker – ja næsten alt hvad du kan finde på af kreative ideer.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

INFO:

IOD-formene er lavet af fødevaresikrede materialer (brug dog ikke det samme sæt til mad og til dine DIY projekter med ler) og kan bruges til at transformere og skabe fantaske kreationer til dit bagværk, dine møbler, eller til sæber, smykker – ja næsten alt hvad du kan finde på af kreative ideer.

Iron Orchid Design Form information!

IOD-forme er skabt til DIY projekter, og er endda lavet af fødevaresikrede materialer (brug dog kun til fødevare når du ikke bruger dem til andet). Du kan bruge formene til at lave små og store projekter, bage, til møbler, sæber, smykker – ja alt hvad fantasien tillader dig.

Min favorit at bruge formene til er til udsmykning af møbler, billeder, kunstværker og små projekter. Jeg bruger primært lufttørrende ler til mine ideer.

Lufttørret ler krymper, vrider sig og laver revner i dine støbninger, men ofte synes jeg at det er med til at skabe patina og det vintage-look jeg ofte ønsker til mine projekter. Der er forskel på lufttørret ler, og der findes mange slags på markedet – dog anbefaler vi selvfølgelig IOD´s egen lufttørrende ler, da den er elastisk og strækker sig godt, samtidig med at den er effektiv til at få alle detaljerne med i formene.

Jeg anbefaler at tage leret ud af formen mens det er fugtigt, og lade dem tørre herefter. Skal du sætte det på ”ikke flade” – runde – overflader, kan du med fordel sætte støbningen fast med malertape indtil at det er tørt, så støbningen tørrer i den form der passer til dit produkt. Du kan også allerede imens det er fugtigt, lime det på dit projekt.

Et godt tip er, at du pensler formen med majsmel/maizena inden du støber leret i formen. På den måde slipper leret fint fra formen, uden at det går i stykker og du får alle de fine små detaljer med. Har du ekstra svært ved at få leret ud af formene, kan du også putte formen i fryseren og på den måde nemmere få din støbning ud af formen imens den er frossen.

En anden ting er også, at hvis du laver nogle støbninger som du tænker at du vil bruge en anden dag, kan du også putte dem i fryseren. Når de så tør op, så er de stadig bøjelige og kan bruges til dine projekter, præcis som hvis du lige havde lavet dem.

Du kan også benytte lim (fra limpistolen), eller resin til formene. Og ja, selvfølgelig dej til småkager f.eks. Formene kan nemlig også tåle at komme i ovnen. Men jeg kan da også forestille mig at man kan bruge mange af de flotte forme til pyntning af kager med icing. Her vil det med fordel være at putte formen i fryseren, så du kan få icing´en ud med alle detaljerne. (Send gerne billeder af dine kreationer).

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller tlf. 61676487 – eller via vores Facebook side @heltunik.dk

God fornøjelse.

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo