+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

IOD “Classic Pots”

IOD “Classic Pots”

Varenummer 19531IOD-2 Kategori:

199,00 DKK

Desværre ikke på lager, men kontakt butikken, vi kan højt sandsynligt bestille den hjem til dig.

IOD-Transfers til DIY

IOD Transfers er bare helt fantastisk flotte og detaljerede, du kan overføre dem til stort set alt hvad du gerne vil give lidt ekstra særligt. Du skal bare være lidt forsigtig når du bruger dem, men det er absolut hele arbejdet værd. Med lidt instruktion er de faktisk super nemme at bruge og tilfører øjeblikkelig stil til dine DIY projekter, så dine kreative ideer bliver helt unikke og specielle

Denne vare UDGÅR fra leverandøren  – derfor SIDSTE CHANCE!!

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

IOD-Transfers til DIY

IOD Transfers er bare helt fantastisk flotte og detaljerede, du kan overføre dem til stort set alt hvad du gerne vil give lidt ekstra særligt. Du skal bare være lidt forsigtig når du bruger dem, men det er absolut hele arbejdet værd. Med lidt instruktion er de faktisk super nemme at bruge og tilfører øjeblikkelig stil til dine DIY projekter, så dine kreative ideer bliver helt unikke og specielle

Forberedelse er vigtigt.

Du skal beholde overførslen – transferen – på det hvide ”bagark” indtil du er klar til at overføre til dit projekt. Sørg for at holde støv og snavs væk fra transferen – da du ellers får det ”hele” med, og det kan ødelægge vedhæftningen til dit projekt. Lad ikke den klæbende side af transferen røre ved noget før påføring. OG…Når du arbejder med transferen, skal du undgå at lade den klæbende side røre ved sig selv (så gør det ikke i et blæsende miljø). Du skal heller ikke opbevare transferen under ekstreme temperaturer eller fugtige forhold, hvilket kan påvirke vedhæftningen.

Overførelse

Start med at sørge for at det du vil overføre IOD transferen til, har en ren, tør, mat overflade. Hvis du har malet, evt. (og især) med kalkmaling, skal du sørge for, at det er lakeret før du begynder, da transferen ellers ikke vil hæfte.

Du kan IKKE få det til at sidde effektivt ovenpå voks! Hvis du har vokset et møbel eller lign. og gerne vil overføre en transfer til møblet senere, skal du vente minimum 25 dage, så voksen (hvis den er fra Nordic Chic) er helt hærdet op. Når voksen er hærdet, kan du godt lakere det område du ønsker at overføre transfer til. Herefter kan du bruge møbelvoks, hvis du igen ønsker at få det matte voks-udtryk eller effekter med mørk/hvid voks.

Hvis du har malet med anden maling som ikke kræver efterbehandling, og hvis du har slebet malingen efterfølgende (for vintage/slidt look), skal du sørge for, at der ikke er noget reststøv. Alle disse ting vil forstyrre og ødelægge vedhæftning. For at opnå den bedste og sikreste vedhæftning, anbefaler jeg derfor, at du forsegler din projektoverflade med en vandbaseret lak af høj kvalitet i mat, før du anvender din transfer.

Fjern forsigtigt IOD transferen fra den hvide bagside. Sænk langsomt og forsigtigt overførslen på den tilsigtede overflade, men den må ikke røre ved overfladen før du er helt sikker på placeringen. Brug evt. små stykker malertape til at holde det på plads.

Brug det medfølgende værktøj (den sorte ”skrabepen” eller en anden flad genstand, og start i den ene ende af transferen og gnid med godt tryk ovenpå for at klæbe billedet til overfladen. Gør dette, indtil hele billedet er overført. Hvis nogen dele ikke overføres – følger med ned på din ønskede flade, når du løfter, skal du blot lægge den ned igen og gnide mere på den del. Når det er overført, skal du med en ren tør hånd, glatte og lægge de evt. små dele der ikke er helt klæbet fast på overfladen.

Vi anbefaler forsegling med en vandbaseret sealer / lak. Du kan også benytte voks fra Nordic Chic eller Vintage Paint, da denne ikke indeholder opløsningsmidler. Bruger du en anden voks end dem som du finder hos Helt Unik fra Vintage Paint eller Nordic Chic, sker på dit eget ansvar.

Så er det bare at nyde dit helt specielle og unikke kunstværk.

Du kan sagtens overføre transfers til møbler, vægge, spejle, træ, krukker, glas, keramik – blot du følger ovenstående instruktion.

Du er som altid velkommen til at kontakte os for DIY spørgsmål eller vejledning på [email protected], tlf. 61676487 eller på vores FaceBook side: @heltunik.dk

God fornøjelse!

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo