+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Dato: 21. oktober 2023.
Tid: kl. 10.00 – 14.00.
Sted: Butik Helt Unik, Hovedgaden 64, 4140, Borup.

Pris

DKK 399,-
  • Pr person.
  •  

Oplev den kreative Magi i Halloween – Voksen-barn kursus!

Vælg antal deltagere og tryk tilmeld

Er I klar til omfavne den uhyggelige ånd i Halloween på en kreativ måde? Så er dette kalkmaling & Halloween kursus lige noget for jer. Gør jer klar til en sjov og spændende dag med kalkmaling, stempler, forme, decoupage og maser af uhyggelige temaer.

Hvad du vil lære

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne. (min. alder 10 år. Børn mellem 10 og 15 år tilmeldes sammen med en voksen = 2 tilmeldinger). Uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor ”gør det selv”, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme alle niveauer.

Information om halloween kurset

Hvad skal du/I medbringe: Vi sørger for alt det nødvendige kunstneriske udstyr incl. maling, pensler mv.. Du skal medbringe forklæde, evt. hårtørrer (for kortere tørretid) og godt humør.

BEMÆRK: Antallet af pladser er begrænset, så sørg for at tilmelde dig i god tid for at sikre dig en plads – Tilmelding senest den 15.oktober 2023.
Tilmelding er bindende ved betaling. 

 

Vi glæder os til at se dig til vores Halloween kalkmalingskursus – hvor du kan lade din kreativitet flyde frit i den uhyggelige ånd af Halloween – og hvor vi sammen skal skabe skræmmende og mindeværdige kunstværker sammen.

Vælg antal deltagere og tryk tilmeld

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo