+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

IOD Merry and Bright

Tilbud

IOD Merry and Bright

Varenummer 19509IOD-17-1 Kategorier: , ,

249,00 DKK 289,00 DKK

3 på lager

Fantastiske stamps/stempler til alle dine DIY projekter.

Mærke: Iron Orchid Design.
Mål:  30,4 x 30,4 cm.
Materiale: Silikone.

Med IOD stempler har du mulighed for at omdanne et brugt møbel, til et lækkert og Helt Unikt stykke inventar i din boligindretning.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Fantastiske stamps/stempler til alle dine DIY projekter.

Mærke: Iron Orchid Design. Mål:

 30,4 x 30,4 cm. Materiale: Silikone.

Info om IOD stempler

Hvis du ikke har brugt  stempler før, så er de i bund og grund hvad de siger de er – et stempel. Præcis som de stempler du måske brugte som barn, når du legede ”posthus”.

Med IOD stempler har du mulighed for at omdanne et brugt møbel du har fundet på vejen, til et lækkert og Helt Unikt stykke inventar i din boligindretning. Eller hvad med at bruge disse fantastiske stempler til andre af dine gode ideer.
Du kan endda bruge dem til madudsmykning (Må dog så ikke bruges til andet, når du først har brugt dem til fødevarer, hvis du fortsat vil bruge dit stempel til din madlavning – kager osv. ).
De er også fantastiske til at friske et par kedelige Jeans op, eller gardiner, puder  – ja kun fantasien sætter grænserne.

Vær opmærksom på at de kan sidde godt fast når du vil have dem af. Vær dog ikke nervøs for at de går i stykker når du prøver at få dem af, de er mega “sejlivede” – og meget fleksible.

Klargøring af dine stempler

Når du lige har du fået dit allerførste sæt stempler, skal du forberede dem bedst muligt så de giver dig de flotteste resultater – men når det er gjort én gang, så holder de også resten af livet.

Start med at fjerne akrylpladen som er fastgjort til stemplingssiden af designet, men lad de enkelte elementer sidde på bagarket. Brug fint sandpapir eller en fin sandpapirsblok (fås i de fleste byggemarkeder). Slib nu let alle stemplerne/elementerne i alle retninger.

Dette hjælper den maling eller blæk som du vil bruge, til at sidde bedre fast og give dine stempler et renere udtryk, så du får alle de små detaljer med.

Maling til dine stempler

Maling fungerer helt fint med dine IOD stempler. Når du bruger maling, anbefaler vi at hælder en smule i en tallerken eller andet som du kan rulle din IOD rulle i. Har du ikke en IOD ruller, kan du også benytte en lidt hård svamp, som du let dypper i malingen, og derefter ”dupper” på stemplet. Hvis du har en rulle, så rul din rulle i malingen, og sørg for at malingen er jævnt fordelt på den. Rul herefter henover stemplet med let hånd – det kræver ofte lidt øvelse for at få fornemmelse af hvor meget maling du skal have på og hvor ”hård” du skal rulle på dine stempler.

BLÆK

IOD Décor Blæk fungerer bedst med IOD stempler, men du kan også bruge andre mærker af blæk. Blæk giver finere detaljer og har tendens til at være lidt mere gennemsigtig end maling.

Pleje af dine stempler

Den nemmeste måde at passe på dine IOD stempler er, at altid have vådservietter i nærheden, og undgå at lade stemplerne tørre ud inden du renser dem. Tør stemplerne med en vådserviet når du lige har brugt dem, og når du så har tid, så vasker du dem med mild sæbe og varmt vand.

Efter grundigt rengøring, placerer du dem tilbage på den klare bagside til opbevaring.

Du må IKKE sætte dem i opvaskemaskinen, efterlade dem i en varm bil, eller andre varme steder, da de så krøller sammen og er ubrugelige.

Du kan med fordel se mere på Iron Orchid Design´s egen hjemmeside, hvor søstrene har masser af videoer med forskellige teknikker og gode råd. https://ironorchiddesigns.com/decor-stamps/

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt med Helt Unik hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.
Mail: [email protected] eller tlf. 61676487

God fornøjelse.

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo