+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Café Au Lait

Tilbud

Café Au Lait

Varenummer 20242-1-2 Kategorier: , Mærke

135,00 DKK 220,00 DKK

1 på lager

Café Au Lait  er en lækker lysebrun farve fra Nordic Chic® møbel- og interiørmaling. Den er en alsidig løsning til DIY-projekter, med en kapacitet på 750 ml. Denne maling er fuldstændig lugtfri (uden VOC) og yderst behagelig at arbejde med. Den bærer EU-Blomst-miljømærket og er rig på kalk og mineraler. Den har en tyk, cremet konsistens, der let kan fortyndes med vand efter behov.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Café Au Lait – En “kaffe med mælk”-farve. Lysebrun og lækker.
Nordic Chic® møbel og interiørmaling til DIY projekter – 750 ml

  • Den er absolut lugtfri (ingen VOC) og en drøm at male med.
  • Den er  EU-Blomstmærket – miljømærket
  • Den er tyk og cremet, med mulighed for at fortynde med vand.
  • Den er baseret på kalk og mineraler
  • Den hæfter på stort set alt, lige fra metal, til træ og plastic mm.
  • Den lever op til EN: 71-3 certificeret, hvilket betyder at den kan bruges på børnemøbler og legetøj.
  • Den kræver ikke det store forarbejde, bare sørg for at overfladen er ren og tør og at der ikke sidder flager af gammel maling.
  • Findes i over 48 forskellige fantastiske og flotte farver
  • OG…Kalkmaling tørrer hurtigt og hvis det ikke går hurtigt nok, kan du altid bruge en hårtørrer.

Kalkmaling til møbler
Hvis du kan lide at genbruge gamle møbler og boliginteriør, og samtidig give dem et nyt og mere tidssvarende udtryk eller farve – så er kalkmaling fra Nordic Chic lige noget for dig.  Kalkmaling er kendt i hele verden (måske også kendt som ”Tøsemaling”). Jeg har selv været i gang med både trapper, vægge, gulve, møbler, lampeskærme, havekrukker eller hvad der nu lige har behov for at blive frisket op.

Faktisk er det ikke kun gamle møbler du kan male med Nordic Chic. Jeg har været med til at male køkkener og bryggers – i stedet for at skifte skabe ud, og vi kender alle de “kedelige” Ikeamøbler, som med lidt maling, nye beslag og/eller nogle af de andre produkter som decoupage, transfers mm, kan forvandle Ikea-møblerne til noget Helt Unikt.

DIY projekter

Jeg bruger også Nordic Chic kalkmaling når jeg laver små DIY projekter, som er sæson eller helligdagsbestemt – f.eks. jul og påske, eller til decoupage.

Lidt praktisk:

Nogle gange er det nødvendigt at bruge en spærre/grunder. Det kan især være hvis du skal male hvor der har været olieret eller bejdset, hvor træet “bløder” igennem. Især lyse farver kan være udfordret.

Malingen tørrer hurtigt. Ved stuetemperatur vil den tørre på bare 20 minutter. Hvis ikke det går hurtigt nok, kan du bruge en hårtørrer på moderat varme til at blæse det tørt med. Det betyder at du kan male en kommode på en dag og tage den i brug samme dag.

Værktøj rengøres med mild sæbe og vand. Ligesom almindelig maling, skal du helst hælde det maling du skal bruge over i en skål eller lignende og undgå at dyppe penslen i bøtten.

Kalkmaling kan ligesom anden maling, heller ikke tåle frost – den har det bedst ved opbevaring ved 6-10 grader, så du kan sagtens lade den stå i en frostfri kælder eller skur, så holder den sig længere.

Voks og kalkmaling
Sammen med kalkmaling skal du bruge enten voks eller topcoat. I webshoppen kan du se vores sortiment af voks og topcoat/lak.

Tag på Workshop/kursus
Hvis du vil vide og lære mere, så deltag i et af vores workshops. Særligt, hvis du er nybegynder i kalkmaling. Det kan være utrygt at stå med en gammel mørkebrun kommode og ikke helt vide hvordan man kommer  i gang med at male. Vi afholder forskellige workshops hvor der mulighed for at lære og selvfølgelig også at spørge til råds om kalkmaling. Samtidigt får du mulighed for at mødes med at andre kreative personer. Vi tilbyder kurser til alle, uanset om du er nybegynder eller øvet. Følg os her på siden, eller på vores FaceBook side @Heltunik.dk – og se hvornår det næste kursus finder sted.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til vores produkter fra Nordic Chic, er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning.

God fornøjelse!

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo