+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Stamperia -Frames

Stamperia -Frames

Varenummer KACM12 Kategori:

69,00 DKK

1 på lager

Stamperia Form A6

Materiale: Silicone

Mål: 10,5 x 14,8 cm

Stamperia Form  til scrapbøger, kort, håndværk, collage og gør-det-selv-udsmykning

 

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

INFO:

” Frames” fra Stamperia.

Stamperia forme er fleksible, holdbare og vaskbare. Deres design er meget detaljeret. 3D-former kan opnås med keramisk pulver og blødt selvhærdende ler.

Min favorit at bruge formene til er til udsmykning af møbler, billeder, kunstværker og små projekter. Jeg bruger primært lufttørrende ler til mine ideer.

TIPS: Hvis du pensler formen med majsmel/maizena inden du støber leret i formen, slipper leret fint fra formen, uden at det går i stykker og du får alle de fine små detaljer med. Har du ekstra svært ved at få leret ud af formene, kan du også putte formen i fryseren og på den måde nemmere få din støbning ud af formen imens den er frossen.

En anden ting er også, at hvis du laver nogle støbninger som du tænker at du vil bruge en anden dag, kan du også putte dem i fryseren. Når de så tør op, så er de stadig bøjelige og kan bruges til dine projekter, præcis som hvis du lige havde lavet dem.

God fornøjelse.

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo