+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

ITD Stencil, Vintage

ITD Stencil, Vintage

Varenummer ST0201B Kategori:

29,00 DKK

1 på lager

Stencil fra ITD-Collection

Stencil skabelon til scrapbog, decoupage, kortfremstilling, mix media

Størrelse: 16×16 cm  / tykkelse 300 mikron (0,3 mm).

Materiale: PVC FRI. Polyesterfilm.

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Stencil fra ITD Collection
Mål: 16 x 16

Materiale: PVC FRI. Polyesterfilm, der garanterer miljøvenlighed takket være dens fulde genanvendelighed som råmateriale.

Stencil´s fra ITD Collection er en maske lavet af gennemsigtig folie (det er nemt at placere på det dekorerede emne); flergangsbrug, modstandsdygtig over for maling. Det er holdbart (hvilket tillader gentagen brug).

Til brug i teknikker: decoupage, scrapbog, mix media, kortfremstilling, pergamano, collage osv.

Hver stencil er pakket i en tynd foliepose med huller til at arkivere i et ringbind eller hænge på en bøjle, for nem opbevaring.

Efter brug vaskes stencilen straks med en svamp og opvaskemiddel eller andet mildt rengøringsmiddel.

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo