+45 61 67 64 87 – [email protected]

FÅ 10% PÅ DIN FØRSTE ORDRE VED AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV
Søg
Close this search box.

Dusty Green Outdoor & More

Tilbud

Dusty Green Outdoor & More

Varenummer 21472-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , Mærke

219,00 DKK 310,00 DKK

1 på lager

Nordic Chic® møbel og interiørmaling til dine projekter

Dusty Green – en populær grøn farve fra Nordic Chic® Outdoor & More maling er perfekt til DIY og genbrugsprojekter. Den vandbaserede kraftige kalkmaling er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Den har indbygget efterbehandling, så voks eller lak er ikke nødvendigt

 

Vi leverer til Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Varer sendes på hverdage til din valgte udleveringscentral via GLS eller Postnord. Visse varer kræver afhentning i vores butik på Hovedgaden 64B, 4140 Borup. Leveringstid og omkostninger afhænger af valg og destination (dog typisk 2-3 hverdage). Forsinkelser pga. uforudsete omstændigheder kan forekomme. Kontakt os ved leveringsproblemer. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts forsinkelser eller tab.

 

Læs mere

Returret: Returnér varer inden for 14 dage efter modtagelse for at annullere køb. Varer skal være ubrugte, i original stand og emballage med intakte etiketter. Du betaler for returforsendelsen, medmindre varerne er defekte eller forkert beskrevet.

Refusion: Når vi modtager varerne i god stand, refunderer vi det fulde beløb inklusive standard leveringsomkostninger via din oprindelige betalingsmetode. Refusion kan tage op til 14 dage. Hvis der er en værdiforringelse, fratrækkes dette.

Læs mere

Del produktet

Uddybet beskrivelse af produktet

Dusty Green O&M – En meget populær grøn farve!
Maling til DIY og genbrug

Er du også vild med “recycle trenden” – altså det at skabe noget nyt ud af genbrug – møbler, vaser, spejle, rammer m.m.? Så er Nordic Chic® Outdoor & More maling en af de mange muligheder som du med fordel kan benytte dig af.

Hvad er Nordic Chic Outdoor & More maling?

Det er en vandbaseret kraftig kalkmaling til dine Gør det selv projekter, og er specielt egnet til indendørs og udendørs brug.

Outdoor & More har “indbygget” efterbehandling, så du behøver derfor ikke forsegle med voks eller lak. O&M er lige så miljøvenlig, som du kender det fra Nordic Chic´s møbelmaling.

Det er vigtigt at du omrører malingen grundigt inden brug.

Med Outdoor & More behøver du blot at rengøre dit møbel eller andet du ønsker at behandle, og så er du i gang. Med de lyse farver, kan du opleve at skulle male 2 gange – men med den indbyggede efterbehandling, er du færdig på ingen tid.

Malingen tørrer bedst og hurtigst op i stuetemperatur, og har en blank overflade når den er tør.

Alternativt…

Hvis du ønsker den originale kalkmatte overflade som slutresultat, skal du bruge vores almindelige kalkmaling. Til denne maling med en mat overflade, vil vi i de fleste tilfælde anbefale voks.

Dog anbefales lak – som også kan fåes i mat udgave – til overflader der er udsat for større slid.

Du finder de mange lækre farver og muligheder her:

https://heltunik.dk/produkt-kategori/nordic-chic-maling/

 

 

Du ville måske også være interesseret i...

Tilmelding til nyhedsbrev

TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ TILSENDT EN RABATKODE, DER GIVER DIG 10% PÅ DIT FØRSTE KØB

Helt Unik Logo