Det “lille” ekstra!

Uhhh…kender du det – at det liiiige skal have lidt ekstra for at blive helt specielt?

Det gør jeg ihvertfald. Og derfor elsker jeg Iron Orchid Design, også i daglig sprog kaldet IOD.

Iron Orchid Design har altid noget man liiige kan bruge. En transfer (overførelsesbillede), en stamp (stempel) eller en mould (form). Og tit i en god og flot blanding.

Jeg stødte ind i IOD for over 5 år siden, og det var svært at få uden at skulle til udlandet for at finde det. Det har til stadighed været svært at finde i DK, og andre producenter af lignende produkter er kommet på markedet (som jeg også har prøvet), men jeg ved ikke helt – jeg synes bare at der er noget kvalitet over IOD – og derfor er jeg tilhænger af lige netop det brand.

Jeg bruger det til mine møbler, småprojekter, vægge, på spejle og andre ting som jeg lige tænker har brug for lidt mere opmærksomhed. Jeg er også fan af at bruge det til  jule, påske og Halloween projekter.

Jeg har afholdt og vil afholde kurser i brugen af IOD – og du kan også finde et udvalg af deres produkter her på siden. Følg med – spørg og prøv IOD. Du vil ikke fortryde det.